Parc Aventura Brasov

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
stiri noutati Brasov

La Parc Aventura Brasov s-a deschis Universul de Aventura al Picilor, care include 4 trasee absolut noi. De asemenea, nu i-am uitat nici pe copii si adulti, care se pot bucura de inca doua noi trasee. Parc Aventura Brasov devine astfel cel mai mare parc de aventura din Europa de Est si primul din Romania, cu peste 185 de jocuri.
Pe scurt: Parc Aventura Brasov 13 Mai 2013

Cand este deschis Parc Aventura? Pe timp de iarna, din 03.12.2012 pana in 28.02.2013, Parc Aventura este deschis numai in weekend, intre orele 10:00 si 16:30.

Pe timp de vara Parc Aventura este deschis zilnic, adica 7 zile din 7, de la ora 10:00 pana la ora 20:30. Pe timp de iarna programul parcului este in functie de momentul cand apune soarele.

Cat timp putem petrece in Parc Aventura? Echipamentul imprumutat de tine este pentru o perioada de 3 ore consecutive. Odata echipati, trebuie sa ramaneti in incinta parcului. Returnarea echipamentului este definitiva.

In timpul celor 3 ore puteti sa parcurgeti diferite trasee (mai mult sau mai putin dificile). Durata traseelor variaza intre 15 min. si 1 ora, in functie de gradul de dificultate, de numarul celorlalti participanti si de agilitatea dumneavoastra.

Adresa parcului: Romania, judetul Brasov, localitatea Brasov, Cartier Noua, in Zona lacului Noua

mycloset.ro
mycloset.ro